Vliv nového dopravního terminálu na linky Dopravního podniku města Jihlavy - Novotná, Michaela (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá návrhem možných tras linek městské hromadné dopravy v Jihlavě. Ke změně těchto linek dojde na základě výstavby nového dopravního terminálu, který je potřeba dopravně obsloužit. Možné řešení je navrhnuto ve třech variantách, z nichž je vybrána jedna optimální.
Influence of new transport terminal on lines of Transport company Jihlava
Keywords: městská hromadná doprava; dopravní terminály; linky dopravního podniku; trasy; intervaly; public transport; transport terminal; lines of transport company; route; time inteval