Systém kvality a skladového hospodářství konkrétního podniku - Suchov, Vitalij (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zaměřuje na zmapování stávajícího systému kvality, skladového hospodářství a logistického systému vybraného podniku.
Quality and Warehousing System of Specific Company
Keywords: Skladování; řízení zásob; metoda ABC; SWOT analýza; Warehousing; inventory management; ABC method; SWOT analysis