Rozvoj malého dopravního podniku - Pavelka, Karel (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza současného stavu firmy Autodoprava Pavelka. Návrh ministrategie. Efekty a rizika předpokládaného rozvoje firmy.
Development small transport enterprise
Keywords: dopravní podniky; strategické řízení; rozvoj podniku; malé firmy