Marketing chráněné dílny - Kmoníčková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá specifickými znaky marketingu neziskových organizací. V druhé části práce navrhuje marketingový plán pro chráněné dílny, jež zaměstnávají občany se změněnou pracovní schopností.
Marketing of protected workshop
Keywords: Neziskové organizace; chráněné dílny; změněná pracovní schopnost; postižení lidé; Marketing