Personální činnosti ve společnosti LOG-IN CZ - Derevtsov, Ihor (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se zaměřuje na zlepšení personálních činnosti v logistické společnosti. Zabývá se analýzou aktuálně používaných procesů řízení lidských zdrojů a následnými návrhy změn a opatření vůči personálním činnostem společnosti především za účelem snížení míry fluktuace zaměstnanců.
Personnel Activities in LOG-IN CZ
Keywords: personální činnosti; řízení lidských zdrojů; míra fluktuace; personální management; personnel activities; human resource management; turnover rate; personnel management