Proces přeměny společností a nastavení vzájemné komunikace v projektovém řízení - Latta, Jan (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zaměřuje na nastavení pravidel a komunikace v projektovém managementu mezi dvěma sesterskými firmami, které se zabývají výrobou pro automobilový průmysl a dochází k jejich vzájemnému sloučení procesem přeměny. Dále se zaměřuje na návrh zlepšení vzájemné komunikace zavedením nových trendů. Všechna zlepšení vychází z dotazníkového šetření, interview a SWOT analýzy.
The process of transformation and setting up mutual communication in project management
Keywords: projektový management; projekty; komunikace; fúze; akvizice; přeměna firem; project management; communication; fusion; acquisition; company transformation