Tvorba úloh pro předmět Základy algoritmizace - robotické úlohy - Polák, Matej (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce bude sloužit studentům pro pochopení teorie, základů a činností algoritmů v předmětu Základy algoritmizace a měla by pomoci úspěšně poradit s naučením programů Enchanting a LEGO Mindstorms. Tištěná práce je doplněna o CD s kódy příkladů, které jsou zde zmíněny.
Creating excercises for the subject Basics of Algorithms - tasks for robors
Keywords: Lego Mindstorms; NXT-G; Enchanting; senzor Hitechnic; robot; Lego Mindstorms; NXT-G; Enchanting; sensor Hitechnic; robot