Management mezinárodní školy - Santos Da Silva, Adéla (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce shrnuje management v mezinárodní škole a analyzuje využívání manažerských funkcí ve vybraném školském zařízení Meridian International School s.r.o. Teoretická část práce vychází z poznatků získaných z odborné literatury týkající se dané problematiky. Praktická část se zaměřuje na analýzu manažerských funkcí vybrané mezinárodní školy. Práce bude sloužit studentům pro pochopení teorie managementu mezinárodních škol a měla by pomoci úspěšně se vnořit do jednotlivých manažerských funkcí i z praktického pohledu.
Management of International School
Keywords: management; manažerské funkce; školství; mezinárodní škola; management; managerial functions; education; international school