Cenová podpora prodeje v maloobchodě - Vejvodová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce se v prvních dvou kapitolách věnuje problematice cenové podpory prodeje. Je zde popsán význam a moţnosti vyuţití podpory prodeje jako nástroje marketingové komunikace se zaměřením na cenovou podporu prodeje v maloobchodě. Rovněţ jsou v této práci popsány dopady cenové podpory prodeje na dodavatelské vztahy mezi maloobchodníky a na tvorbu cenové strategie v maloobchodě. Třetí kapitola se zabývá kvantitativní i kvalitativní analýzou cenové podpory prodeje prostřednictvím letáků ve vybraných maloobchodních řetězcích v Pardubicích v období prvního čtvrtletí roku 2010.
Retail price promotion
Keywords: podpora prodeje; cenová podpora prodeje; maloobchod; letáky; sales promotions; price sales promotions; retail; leaflets