Aplikace průtokové cytometrie v transfúzní hematologii - Vásquezová, Dana-Victoria (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce je zaměřena na průtokovou cytometrii a zejména její aplikaci v hematologii, transfuzním lékařství a transplantologii. Obsahuje stručné vysvětlení jejího principu metody společně popisem částí přístroje a způsobů použitých k diagnostice různých typů hematologických onemocnění.
Flow Cytometry in Transfusion Hematology
Keywords: průtoková cytometrie; nenádorová diagnostika; tranfuzní lékařství; transplantační hematologie; flow cytometry; non-oncology hematology; tranfuzion medicine; transplantation hematology