Bezpečnostní politika společenství vlastníků jednotek - Vlasák, Martin (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá bezpečnostní politikou společenství vlastníků jednotek. Zaměřuje se na druhy hrozeb a zabezpečení objektu proti nim. V práci jsou vymezené pojmy společenství vlastníků jednotek a popsány vybrané možnosti ochrany bytových domů. Součástí práce je zhodnocení bezpečnostní politiky vybraného společenství vlastníků jednotek, a navržení nové.
Security policy of the community of apartment owners
Keywords: bezpečnost; bezpečnostní politika; bezpečné bydlení; bytový dům; společenství vlastníků jednotek; security; security policy; safe housing; apartment building; community of apartment unit owners