Termolaminace tiskovin - Suchomel, Jan (Univerzita Pardubice, 2006)
Proces termolaminace na různých substrátech za různých podmínek, optimalizace laminovacího procesu.
Termolamination of prints
Keywords: tiskoviny; laminování; adheze