Řízení zásob v dodavatelsko-odběratelském řetězci - Schacherl, Lucie (Univerzita Pardubice, 2009)
Disertační práce analyzuje moderní metody řízení zásob na základě poznatků z české i zahraniční literatura, zaměřuje se především na metody systému JIT ( hlavní důraz je kladen na systém kanbanu, jako významného nástroje systému JIT).
Management of stock in the supply chain
Keywords: Řízení zásob; logistický řetězec; systém JIT; Management; stock; supply chain