Operativní řízení a provoz trolejbusové dopravy v MHD Ústí nad Labem - Šindelář, Jindřich (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je zaměřena na městskou hromadnou dopravu v Ústí nad Labem. Zabývá se problematikou současného řešení mimořádných událostí, které komplikují provoz MHD v centru města. Dále jsou navržena řešení, která přináší eliminaci nepříznivých důsledků omezení dopravy pro cestující.
Control management and operation of trolley-bus public transport in Ústí nad Labem
Keywords: městská hromadná doprava; trolejbusy; autobusy; náhradní autobusová doprava; public transport; trolley-bus; bus; replacement bus service