Zvýšení propustnosti dvoukolejných úseků během výlukové činnosti v obvodu Oblastního ředitelství Brno - Handl, Jiří (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce se zabývá posouzením přínosů zřízení odbočky ve vybraném mezistaničním úseku při výluce jedné ze dvou traťových kolejí, kdy dochází k obousměrnému jednokolejnému provozu, za využití ukazatelů propustnosti, kritérií míry zpoždění, náskoku a počtu vlaků, které není možné daným mezistaničním úsekem provést.
Increasing the throughput of double-track railway lines during maintenance of railway lines in the the Regional Directorate Brno
Keywords: výluka; propustnost; zpoždění; náskok; odbočka; inoperative; throughput; delay; prior ride; turntable