Sociálně-ekonomická situace uživatelů drog - Havrda, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá tématem drogové závislosti jak z obecného pohledu, tak i sociální a ekonomickoou situací narkomanů v konkrétním regionu Vlašimska.
The social and economical situation of the drug users
Keywords: Drogy; drogová závislost; mládež; Kriminalita; region Vlašim