Rekonstrukce podúrovňového soustruhu DKV Brno, PJ Maloměřice - Beránek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá rekonstrukcí podúrovňového soustruhu v DKV Brno, PJ Maloměřice na možnost soustružení jízdního obrysu kol dvojkolí tažených kolejových vozidel. v práci jde o koncepční návrh rekonstrukce doplněný výpočty únosnosti jednostlivých součástí a kontrolu vybraných dílů pomocí metody konečných prvků.
Reconstruction of subgrade wheel set lathe at DKV Brno, PJ Maloměřice
Keywords: dvojkolí; obrysy; soustruhy; Rekonstrukce; matematické modelování