Handbike do lehkého terénu - Kyncl, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována koncepci ručně poháněného vozidla pro osoby s postižením, či ztrátou dolních končetin, určeného do lehkého terénu, tedy na polní cesty travnaté plochy a další podobné vyjížďky do přírody mimo zpevněné komunikace.
Handbike for easy terrain
Keywords: handbike; paraplegik; postižení dolních končetin; lehký terén; Handbike; paraplegic; physical handicap; light terrain