Kombinovaná doprava v systému jednotlivých zásilek - Horáček, Šimon (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato práce se zaměřuje na problematiku jednotlivých vozových zásilek s využitím kombinované dopravy ve vybraném podniku. Analytická část se zaměřuje na aktuální situaci v oblasti železniční nákladní dopravy, zejména poskytování jednotlivých zásilek. Analyzovány jsou také současné trasy dvou vybraných přeprav. V návrhové části jsou představeny varianty pro snížení celkové doby přepravy.
Combined transport in the single consignment system
Keywords: kombinovaná doprava; silniční doprava; kontejner; přeprava; jednotlivá vozová zásilka; combined transport; road transport; container; transport; individual consignment