Strategický rozvoj města Chrudim - Federselová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá otázkou strategického rozvoje města Chrudimi.
Strategical development of town of Chrudim
Keywords: rozvoj měst; strategické plánování; Chrudim