Personální činnosti ve vybraném podniku - Janečková, Alena (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce je zaměřena na personální činnosti ve firmě Pavel Pospíšil, konkrétně pak na získávání, výběr a příjem pracovníků. První kapitola práce obsahuje teoretická východiska jako podklad pro další části práce, které jsou zaměřené na firmu Pavel Pospíšil. Další kapitoly se zabývají analýzou současného stavu personálních činností firmy, návrhy na jejich zlepšení a jejich zhodnocením.
Human resource activities in a company
Keywords: personální činnosti; získávání pracovníků; výběr a příjem pracovníků; inzerce; personální počítačový systém; human resource activities; acquisition of employees; selection and adoption of employees; human resource computer system