Sledovací systém dostupnosti routeru se vzdáleným HW resetem - Hotovec, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem této práce je navržení a realizace monitorovacího zařízení (watchdogu), které bude sledovat činnost systému případně nějaké služby v systému a v případě, že nedostane do určité doby signál, restartuje router.
Router monitoring system with hardware reset
Keywords: watchdog; ROUTER; Linux