Mikrobiální nálezy při zánětech zevního zvukovodu psů a koček - Vančatová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2007)
V prácí je uvedena frekvence výskytu jednotlivých druhů mikroorganismů v zevních zvukovodech zdravých psů a koček a psů a koček s otitis externa a jejich citlivosti na vybraná antibiotika a antimykotika.
Microbial findings in the case of inflammations of the external ear canal of dogs and cats.
Keywords: otitis externa; zevní zvukovod; Staphylococcus intermedius; Malassezia pachydermatis