Deutsche Städte und Fremdenverkehr im landeskundlichen Unterricht - Fatková, Veronika (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na reálie Německa - údaje o cestovním ruchu, zeměpisné údaje, aj. informace týkající se země a nejvýznamějších německých měst včetně Berlína.
Keywords: Cestovní ruch; vyučování; reálie; německá města