Generátor signálů odpovídače sekundárního radaru pro přístroje Rohde & Schwarz - Nepovím, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem této práce je vytvoření programu v prostředí MATLAB, který bude generovat signály odpovídající odpovědím sekundárního přehledového radaru v módech A/C/S. Teoretická část se věnuje možnostem řízení letového provozu a proč je důležité. V praktické části je popsán vytvořený program a několik příkladů testování funkčnosti.
The Signal Generator of Secondary Surveillance radar transponder for Rohde & Schwarz arbitrary generator
Keywords: ŘLP; SSR; ADSB; módy A/C/S; transpondér; generátor; ŘLP; SSR; ADSB; A/C/S modes; transponder; generator