Úprava křižovatky silnic I/36 a III/32225 Pardubice - Rybitví - Bolehovský, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2014)
Předkládaná diplomová práce navrhuje úpravu křižovatky silnic I/36 a III/32225 v katastrálním území Rybitví, Semtín, Pardubický kraj. Momentální stav křižovatky nevyhovuje dnešním návrhovým parametrům. Daná práce se snaží navrhnout nový, vyhovující stav komunikace pro motorová vozidla, komunikace pro pěší a cyklisty. Součástí diplomové práce je i nový návrh zastávky MHD a dopravního značení. Diplomová práce je zpracovaná ve stupni pro stavební povolení.
Pardubice- Rybitvi I36-III32225 Crossroads Adjustment
Keywords: vozovky; chodníky; cyklostezky; zastávky MHD; rekonstrukce; křižovatky; okružní křižovatky; roads; pavements; cycling paths; public transport stop; reconstruction; roundabouts