Systém odměňování zaměstnanců na pozici řidič ve společnosti BALVÍN SPEDITION, s.r.o. - Balvínová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se zaměřuje na systém odměňování zaměstnanců ve společnosti BALVÍN SPEDITION, s.r.o. Zabývá se možnostmi hodnocení a následného odměňování, které zaměstnavatel ve své společnosti užívá. Zároveň se zabývá možnými návrhy zlepšení hodnocení a odměňování pro efektivnější výsledky v odvedených výkonech řidičů.
Remuneration system for employees in the position of driver at BALVÍN SPEDITION, s.r.o.
Keywords: odměňování; hodnocení; zaměstnanci; společnost; efektivita; remuneration; evaluation; employees; company; efficiency