Porovnání rizik podniku metodou SFERA - Noskovičová, Martina (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou rizika, riziky obecně a analýzou rizik v podniku metodou SFERA. V diplomové práci jsou rozebrána potencionální rizika hrozící v daném podniku - Žatecký pivovar, s.r.o. Je též poukázáno na konkrétní příklad rizik ve vybraném podniku a na připravenost firmy těmto možným rizikům čelit.
Comparison of diverzification a company by the method SFERA.
Keywords: riziko; analýza rizika; metody analýzy rizik; metoda SFERA; Risk; analysis of risk; analysis methods; SFERA method