Komparace plánovacích metod v různých sektorech národního hospodářství - Babková, Ilona (Univerzita Pardubice, 2008)
Management organizací je komplexní téma, kde každé z jednotlivých oborů je potřeba detailně studovat pro pochopení fungování organizací i pro pozdější uplatnění znalostí v praxi. Základním stavebním kamenem řízení organizací je plánování. Tato bakalářská práce se věnuje rozboru nejen plánování obecně, ale hlavně se zaměřuje na komparaci plánování v ziskovém sektoru, neziskovém veřejném sektoru a neziskovém soukromém sektoru.
Comparation of planning methods in several sectors of the national economy
Keywords: plánování; národní hospodářství; sektory; analytické metody; Strategie; planning; national economy; sectors; analytical methods; Strategy