Návrh marketingové strategie existujícího podniku s využitím informačních technologií - Loydová, Sára (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se zabývá návrhem marketingové strategie pro existující firmu, která se specializuje na opravy a šití konfekce na zakázku, s cílem efektivně využít moderní webové technologie.
Design of a marketing strategy for an existing business using information technology
Keywords: komunikační mix; marketingová strategie; SWOT analýza; webové technologie; SEO; communication mix; marketing strategy; SWOT analysis; web technologies; SEO