Změna organizace dopravy na vybraných místech ve městě Pardubice - Fišer, Marek (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce obsahuje analýzu současného stavu organizace dopravy na řešené křižovatce, výpočet kapacity a úroveň kvality dopravy. Dále výpočet kapacity malé okružní křižovatky a spirálové okružní křižovatky pro výhledové období i pro předpoklad výstavby obchvatů města. Další navrhy na zklidnění dopravy na řešené křižovatce.
Changing the organization of transport to selected sites in the city of Pardubice
Keywords: dopravní průzkumy; organizace dopravy; okružní křižovatky; spirálové okružní křižovatky; kapacity křižovatky; transportation survery; organization of transports; roundabouts; spiral roundabouts; junction capacities