Vizuální identita domácího piva - Hlaváčová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vizuálního stylu pro domácí výrobu piva. Práce obsahuje stručné informace o pivu a jeho historii ve světě a České republice. Dále vysvětluje, co je obalový design a jednotlivé aspekty, které ho ovlivňují. V neposlední řadě poskytuje návrhy zpracování jednotného vizuálního stylu.
Visual identity of homemade beer
Keywords: obalový design; vizuální styl; merkantilní tiskoviny; historie piva; šumavské pivovary; packaging design; visual style; mercantile printed materials; beer history; Šumava breweries