Vliv kultury prostředí na poptávku po prodávaných poštovních službách - Dragonová, Mária (Univerzita Pardubice, 2005)
Porovnání stavu kultury prostředí poskytovaných služeb většiny provozoven České pošty, s.p. s poštou Ostrava 1 po zavedení vyvolávacího systému.
The influence of the environmental culture on demands for the marketed postal services
Keywords: Česká pošta s.p.; poštovní provoz; kulturní prostředí; přepážka; poštovní služby