Vliv faktoru krmiva na reprodukční test pro Daphnia magna - Čápová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce má za úkol posoudit vliv kvality a kvantity krmiva na reprodukční test pro Daphnia magna.
The influence of the feedstuff factor on the reproductive test for Daphnia magna
Keywords: krmiva; reprodukce; biotesty; ekotoxikologie