Společenský a spolkový život v Chrudimi ve II. polovině 19. století - Burkoň, Martin (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce zjišťuje rozsah spolkového a společenského života v Chrudimi ve druhé polovině 19. století a formálně i obsahově jej zhodnotit v souvislosti s celospolečenským vývojem.
Keywords: společenský život; Spolky; Chrudim