Marketingová komunikace Dopravního podniku města Pardubic a.s. - Sládková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá marketingovou komunikací dopravního podniku města Pardubic a.s. Analyzuje marketingové aktivity podniku a navrhuje úpravy ke zlepšení marketingové komunikace podniku.
Marketing comunication of Dopravní podnik města Pardubic a.s.
Keywords: Marketing; Marketingová komunikace; Dopravní podnik města Pardubic; Public relations; propagace