Multimedien im Fremdsprachenunterricht - Keprt, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá využitím multimédií ve výuce cizích jazyků. Podává informace o multimédiích a možnostech jejich využití. Popisuje jejich možný přínos a výhody a zabývá se několika multimediálními programy, které mohou být při výuce využity. Druhá část popisuje praktické využití multimediálního programu ve vyučování.
Multimédia ve výuce cizích jazyků
Keywords: výuka jazyků; Multimédia; CD-ROM; didaktika; němčina; multimediální výuka