Stanovení metaloproteinasy-9 metodou želatinové zymografie - Píchová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2012)
V této práci jsme se zaměřili především na stanovení metaloprtoeinasy-9 metodou želatinové zymografie v plazmě pacientů, kterým byl aplikován koronární stent.
The determination of metalloproteinases-9 using gelatin zymography
Keywords: metaloproteinasy; koronární stenty; želatinová zymografie; metalloproteinases; coronary stents; gelatin zymography; angina pectoris