Zpracování a vyhodnocení vibrací ručního nářadí - Pipek, Jan (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá vibracemi jednotlivých druhů elektrického ručního nářadí a jejich vlivu na lidský organismus. Práce vychází z legislativních nařízení a je podložena praktickým měřením, které jsou následně vyhodnoceny.
Processing and evaluation of vibration hand tools
Keywords: vibrace; hygienické předpisy; ruční nářadí; měření; vibration; hygiene; hand tools; measuring