Antropologie humanitarismu: vytváření humanitárního subjektu - Podimáková, Klára (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce se zabývá konstruováním humanitárního subjektu, jakým způsobem tento humanitární subjekt vzniká. Zaměří se především na mediální komunikaci prostřednictvím různých médiích, hlavně bude zaměřená na webové stránky humanitárních organizací. Práce se zabývá tím, jakým způsobem prostřednictvím žádají o financování svých projektů potencionální dárce.
Anthropology of humanitariasm: constructing the humanitarian subject
Keywords: humanitarismus; propagace; subjekt; média; exotický druhý; humanitariasm; propagation; subject; media; exotic other