Možnosti řešení problematiky výluk pomocí informačních technologií - Iaparova, Ornella (Univerzita Pardubice, 2023)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat problematiku výluk v železniční dopravě a navrhnout možná řešení pro zlepšení pomocí informačních technologií. V první části bakalářské práce se autorka zaměří na organizací a plánování výlukové činnosti na tratích. Ve druhé kapitole rozebere známé informační systémy pro plánování výlukových činností v České republice i v zahraničí. Následně se práce zaměřuje na návrhy na zlepšení informačních systémů pro plánování výlukové činnosti. V poslední kapitole je provedeno hodnocení výše uvedených návrhů.
Possibilities of solving the problem of railway disruption using information technology
Keywords: výluka; informační technologie; DOMIN; TCR; KASO; railway disruption; information technology; DOMIN; TCR; KASO