Distribuční logistika masokombinátu - Nunvářová, Monika (Univerzita Pardubice, 2019)
Předkládaná práce pojednává o problematice distribuční logistiky potravinářského podniku. Komplexní posouzení a vyhodnocení bude provedeno na základě analýzy současného stavu společnosti. V práci je uvedeno vymezení základních pojmů, rozbor jednotlivých druhů distribučních řetězců, využití dopravy a dopravních prostředků v distribuční logistice. Dále obsahuje rozbor konkrétní společnosti včetně grafického zpracování dodavatelských cest spolu s návrhy za účelem zvýšení efektivity v rozvozu masa a snížení nákladů na dopravu.
Distribution logistics of a meat processing plant
Keywords: logistika; distribuční logistika; doprava; distribuční řetězec; dodavatelská cesta; logistics; distribution logistics; transport; distribution chain; supply path