Náhrada kompresoru 3 DSK 75 na motorovém voze ČD řady 810 - Kolář, Miloslav (Univerzita Pardubice, 2002)
práce se zabývá ekonstrukcí pomocných strojů motorového vozu ČD řady 810. Podstatou řešení je náhrada původního kompresoru 3 DSK 75. Cílem práce je návrh této rekonstrukce s co nejnižšími finančními náklady.
The replacement of compressor 3 DSK 75 on ČD class 810 railcar
Keywords: kolejová vozidla; motorová vozidla; kompresory; Rekonstrukce