Návrh e-shopu pro zvolenou firmu - Marková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací internetového obchodu pro firmu U Matchy, která se specializuje na prodej produktů z matcha čaje a dalších produktů. Cílem práce je vytvořit funkční a vizuálně atraktivní e-shop, který bude odpovídat současným požadavkům na uživatelskou přívětivost, technickou kvalitu a responzivní design. Součástí návrhu je zohlednění vizuální identity značky, výběr vhodné platformy pro správu e-shopu a řešení základních aspektů zabezpečení a ochrany osobních údajů. Výsledkem je návrh internetového obchodu připravený pro spuštění v reálném provozu.
Design and Implementation of an Online Store for the Company U Matchy
Keywords: internetový obchod; e-commerce; návrh e-shopu; U Matchy; vizuální styl; responzivní design; Shoptet; zabezpečení; ochrana osobních údajů; GDPR; požadavky; e-commerce; online store; e-shop design; U Matchy; visual identity; responsive design; Shoptet; security; data protection; GDPR; requirements