Komparace banky a trhu pomocí finanční analýzy - Pospíchalová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2009)
Obsahem této bakalářské práce je zpracování finanční analýzy České spořitelny pomocí vybraných ukazatelů a následné porovnání s hodnotami finanční analýzy celého bankovního sektoru, popř. skupiny velkých bank za sledované období 1999 - 2007.
The comparation of the bank and market by the help of the financial analysis
Keywords: Bank sector; financial analyses; banks; financial ratios; Bankovní sektor; finanční analýzy; banky; poměrové ukazatele