Management sportovního klubu - Pelikán, Dominik (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá managementem klubu TATRAN Ždírec nad Doubravou, z.s. V teoretické části se práce zaměřuje na management a manažerské funkce. V praktické části se práce zaměřuje na fotbalový oddíl TATRAN Ždírec nad Doubravou, z.s., aplikaci manažerských činností, syntézu získaných poznatků a případné navržení na zlepšení manažerských činností.
Management of the sport club
Keywords: management; manažerské funkce; management sportu; fotbalový oddíl; spolky; management; managerial functions; sports management; football squad; association