Dopravní obslužnost obce Řečice - Klíma, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je zaměřena na dopravní obslužnost obce Řečice. V první části práce je uvedena teorie a legislativa zabývající se problematikou dopravní obslužnosti. Ve druhé části práce je rozebrán současný stav dopravní obslužnosti obce z několika hledisek. Vzhledem ke zjištěným nedostatkům v oblasti počtu spojů, jsou v práci navrženy dvě změny, které by uvítalo velké množství obyvatel. Uvedeny jsou také i další možnosti, které by mohly vést ke zlepšení současného stavu dopravní obslužnosti obce Řečice.
Transport services of the village Řečice
Keywords: dopravní obslužnost; financování dopravní obslužnosti; Řečice; prokazatelná ztráta; transport services; financing transport services; provable loss