Možnosti recyklace plastového odpadu z autovraků - Řehoř, Martin (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce přináší ucelený pohled na otázku problematiky recyklace autoplastů se zaměřením na jejich třídění a zpracování. Obsahuje nejrůznější metody recyklace plastů a je zde i popsána jedna z nejmodernějších metod recyklace plastů. Současně je rozebrána i otázka financování demontážního a recyklačního závodu a též jeho rentabilita se zohledněním na pohled do budoucna v problematice recyklace autoplastů.
Possibilities of recycling plastic waste from car-wercks
Keywords: recyklace plastů; separace plastů; Odpady; autovraky; recycling of plastic wate; separation waste; waste; car-wercks