Studie pojezdu pro traťové stroje - Vitoušová, Stanislava (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá studií pojezdu pro traťové stroje. Také hodnotí současný stav konstrukcí pojezdů traťových strojů v Česku i zahraničí. Přiložená výkresová dokumentace popisuje navržené varianty pojezdů pro dané parametry. V rámci návrhu jsou provedeny výpočty základních konstrukčních celků pojezdu - výkonu motoru, nápravové převodovky, primárního a sekundárního vypružení, ojnice vedení dvoukolí.
Studie der Fahrwerk für Gleiserhaltungsmaschinen
Keywords: kolejová vozidla; traťové stroje; konstrukce