Problémy efektivnosti hromadné veřejné dopravy v Hradci Králové - Plšková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou efektivnosti MHD v Hradci Králové v letech 2005-2007. Těžištěm práce je zhodnocení efektivnosti dopravy ve vztahu na 1 vozový kilometr a 1 osobokilometr. Pozornost je věnována dilematu mezi využitím autobusové a trolejbusové dopravy v městském provozu.
Problems of effectiveness of public transport in Hradec Králové
Keywords: Public Transport; transport companies; car-kilometre; person-kilometre; městská hromadná doprava; dopravní podniky; vozový kilometr; osobokilometr